Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

ΤΡΥΓΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


                                               

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ  ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΡΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ  ΑΡΚΕΤΟ ΜΕΛΙ.







 ΟΙ ΚΕΡΗΘΡΕΣ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΜΕΛΙ !



Μέλι πορτοκαλιάς : πολύ ανοιχτό στο χρώμα, έντονο άρωμα και λεπτή γεύση. Είναι ένα μέλι πλούσιο σε βιταμίνη Β12 και έχει ευεργετική επίδραση στην καρδιά και το συκώτι. Η χρήση του συνιστάται για τη θεραπεία της αϋπνίας και νευρικής διέγερσης, προστίθεται σε αφεψήματα.

4 σχόλια:

Foris Mouratidis είπε...

Παντα τετοια φιλε μου,καλους τρυγους.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ - ANTHIMOS SIGOUDIS AGRONOMIST Aristotele University of Thessaloniki-BEEKEEPER είπε...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!

ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

ΚΑΛΟΞΟΔΕΥΤΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Πάντα τέτοια να βλέπω!!!!
Και σ άλλα με υγεία.

Δημοσίευση σχολίου