Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΟΥ ΝΟΜΟΎ ΆΡΤΑΣ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΈΡΚΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΕ ΣΚΟΤΩΜΈΝΟ (ΜΗΛΙΆ ΆΡΤΑΣ) ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΓΕΜΆΤΗ ΚΟΥΜΑΡΙΈΣ, ΦΡΆΞΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΙΆΤΙΚΟ ΡΊΚΙ ,ΣΟΥΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ
ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΉ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΚΆΝΑΜΕ ΕΊΔΑΜΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΎΣ ΓΌΝΟΥΣ,ΒΆΖΟΥΝ ΠΟΛΛΆ ΜΈΛΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΟΎΜΑΡΟ ΚΑΙ ΦΈΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΈΣ ΓΎΡΕΣ,ΒΈΒΑΙΑ ΤΑ ΒΟΗΘΟΎΣΕ ΚΑΙ ΗΛΙΌΛΟΥΣΤΗ ΜΈΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΈΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΕΣ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΩΤΟ 1

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΩΤΟ 2

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΩΤΟ 3

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΩΤΟ 4

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΩΤΟ 5


Η ΚΟΥΜΑΡΙΆ ΆΝΟΙΞΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΌΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΝΑ ΔΊΝΕΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΟΣΌΤΗΤΕΣ ΜΕΛΙΟΎ ΚΑΙ ΓΎΡΗΣ (ΦΥΣΙΚΆ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΈΧΕΙ ΓΙΑΤΊ ΦΈΤΟΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΈΣ ΒΡΟΧΈΣ)

ΚΟΥΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟ 1

ΚΟΥΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟ 2

ΚΟΥΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟ 3

ΚΟΥΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟ 4

ΚΟΥΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟ 5

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΉΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΆΔΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΛΙΑΚΆΔΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΆ ΕΊΧΑΝ ΓΌΝΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΎΣ ΆΛΛΑ ΑΠΌ ΜΈΛΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΒΡΟΧΈΣ ΤΑ ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΈΦΑΓΑΝ ΌΤΙ ΜΈΛΙΑ ΕΊΧΑΝ ΣΤΙΣ ΚΥΨΈΛΕΣ ΑΎΡΙΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΖΥΜΆΡΙ ΣΕ ΌΛΕΣ .

ΙΤΑΛΙΔΟΥΛΑ ΝΟ 1

ΙΤΑΛΙΔΟΥΛΑ ΝΟ 2

ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ 1

ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ 2

ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ 3

ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ 4

ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ 5

ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟ 6

Η ΠΑΛΙΑ ΚΥΨΕΛΗ

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Οι Δέκα εντολές του Μνημονίου

Καὶ ἐλάλησε ο Στρος Καν πάντας τοὺς λόγους τούτους λέγων·

1. Ἐγώ εἰμι Κύριος ὁ Δανειστής σου, οὐκ ἔσονται σοὶ δανειστές ἕτεροι πλὴν ἑμοῦ.
2. Οὐ εκποιήσεις σε έτερον εἴδωλον κινέζον ή Ρώσον, οὐδὲ παντὸς δικαίωμα πλην ημών , ὅσα ἐν τῷ οὐρανῷ ἄνω καὶ ὅσα ἐν τῇ γῇ κάτω καὶ ὅσα ἐν τοῖς ὕδασιν ὑποκάτω τῆς γῆς.
3. Οὐ λήψει τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου τοῦ δανειστού σου ἐπὶ ματαίῳ.
4. Ἓξ ἡμέρας ἔργα καὶ εξοφλήσεις πάντα τὰ τέλη σου. Τῇ δὲ ἡμέρᾳ τῇ ἑβδόμῃ σάββατα Κυρίῳ τῷ σπρεντ σου.
5. Τίμα τὸ ΔΝΤ σου καὶ τὴν Ε.Ε σου, ἵνα εὖ σοι πίνουσι το αίμα με καλαμάκιον καὶ ἵνα μακροχρόνιος χρέη εστί ἐπὶ τῆς γῆς.
6. Οὐ αναδιαρθώσεις.
7. Οὐ πτωχεύσεις.
8. Οὐ επαναστατήσεις.
9. Οὐ ψευδομαρτυρήσεις κατὰ τοῦ Μνημονίου σου στατιστικήν μαρτυρίαν ψευδῆ.
10. Οὐκ ἐπιθυμήσεις αυξήσεις και δικαιώματα ὅσα τῷ πλησίον σου ἐστι.
Αμήν, και βοήθειά μας!

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Τους θάβουν ζωντανούς για να καταπολεμήσουν το στρες!

Θάβουν ζωντανούς ανθρώπους κάτω από το χώμα σε μια προσπάθεια καταπολέμησης του στρες.. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό στη Ρωσία όπου αποτελεί μια νέα μέθοδο θεραπευτών κατά του άγχους σε διόλου οικονομική τιμή(160 ευρώ)!

Συγκεκριμένα, τους βάζουν μέσα σε πλαστικές σακούλες και τους θάβουν για σαράντα λεπτά, τριάντα εκατοστά κάτω από τη γη. Αυτή η μέθοδος είναι όπως επισημαίνουν«ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεπεράσει κανείς τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να έχει. Κάτω από το έδαφος, δεν μπορείς να ακούσεις, ούτε και να δεις κάτι, συνεπώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τις βαθύτερες σκέψεις σου και τις καταπολεμάς».

Το ενδεχόμενο το μόνο πράγμα που μπορεί να σκέφτεται κάποιος εκεί κάτω να είναι το πότε θα ξαναβγεί και να πάθει μια κρίση πανικού, δεν τους έχει περάσει από το μυαλό;;;